Ο στόλος μας είναι φιλικός προς το περιβάλλον

Είμαστε  μία από τις πιο πράσινες εταιρείες της  κλάδου , με προσεκτική εταιρική προσέγγιση και έχουμε μια φιλική προς το περιβάλλον πολιτική. Πάντα δεσμευόμαστε να μελετήσουμε τον αντίκτυπο των δραστηριοτήτων μας στον κόσμο που μας περιβάλλει προκειμένου να βελτιωθούμε. Η  περιβαλλοντική πολιτική της  εταιρεία μας στοχεύει στην μείωση των επιβλαβών εκπομπών  με σκοπό την μείωση στο ελάχιστο του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος .  Ένας στόχος τον οποίο βελτιώνουμε κάθε χρόνο χάρη στον προγραμματισμό των δρομολογίων που μειώνει τον κενό χρόνο ταξιδιού , στην προώθηση της συνδυασμένης  μεταφοράς  ( Rail / sea / road ) καθώς επίσης  και  στην εκπαίδευση του προσωπικού μας  .

  • Διαθέτουμε  έναν από τους πιο πράσινους στόλους της Ευρώπης,  όλα τα οχήματα της Gebr. Thomaidis GmbH  είναι στην κατηγορία Euro 6 που επιτρέπουν την μείωση των εκπομπών C02,  και με μειωμένο  θόρυβο σε σύγκριση με τους κινητήρες ντίζελ του παρελθόντος.
  • Διαθέτουμε μοντέρνους θαλάμους με ψυκτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ( Green tech ).
  • Ανάπτυξη λογισμικού που βοηθά τον οδηγό για οδηγικό στυλ που οδηγεί στη μείωση των εκπομπών.
  • Εκπαίδευση και μαθήματα οδήγησης από εκπαιδευτικούς για «πράσινη» και ασφαλέστερη οδήγηση.
  • Εισαγωγή του περιοριστή ταχύτητας το μέγιστο από 90 έως 85 Km / h (για μείωση της κατανάλωσης κατά 2%).
  • Συντήρηση οχημάτων και χρήση οικολογικών ελαστικών και υπό έλεγχο πίεση.
  • Χώροι στάθμευσης εξοπλισμένοι με μικρές στήλες για τη σύνδεση των ψυκτικών θαλάμων  με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια των  στάσεων.
  • Κτιριακές εγκαταστάσεις ενεργειακών προτύπων.

Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να γίνουμε πιο ‘’πράσινοι’’ αν θέλουμε ο πλανήτης μας να παραμείνει κατοικήσιμος  για τις επόμενες γενιές.  Για εμάς ήταν ένας μακρύς δρόμος από θέληση και αποφασιστικότητα που μας επέτρεψε να χτίσουμε έναν πράσινο στόλο μεταξύ των πιο προηγμένων, καθιστώντας μας μία από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες στον κλάδο.