Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Διαθέτοντας έναν από τους  πιο σύγχρονους  και  πληρέστερους ιδιόκτητους στόλους οχημάτων τελευταίας τεχνολογίας , εγγυόμαστε   υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την αυστηρή συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς της ΕΕ.  Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε τις  καλύτερες δυνατές υπηρεσίες μεταφοράς σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Για το σκοπό αυτό έχουμε επενδύσει σε οχήματα τελευταίας τεχνολογίας EURO 6 (αντιρρυπαντική τεχνολογία) που ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνά τα 3 έτη  και σε μοντέρνα ψυκτικά μηχανήματα  τελευταίας τεχνολογίας (Green tech)με ελάχιστη εκπομπή CO2  κρατώντας έτσι  σε χαμηλά επίπεδα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας μας.  Οι θάλαμοι των φορτηγών-ψυγείων είναι πιστοποιημένοι προδιαγραφών FRC  συντήρηση, κατάψυξη και GDP για  μεταφορά φαρμάκων.

Ο εταιρικός στόλος, αριθμεί  τα   130 ιδιόκτητα οχήματα  και περισσότερα από 400 τρέιλερ διαφόρων τύπων.  Καλύπτει   ένα ευρύ φάσμα  μεταφορικού έργου  και  εγγυάται  διαθεσιμότητα  εξοπλισμού  σε όλες τις χρονικές  περιόδους ανάλογα  με τις ανάγκες των πελατών . Έχουμε συμβόλαια με  αντιπροσωπίες στην Ευρώπη  έτσι ώστε να υπάρχει 24/7  μηχανική  κάλυψη των αναγκών του στόλου . Τα συστήματα πληροφορικής (GPS) που είναι εγκατεστημένα σε κάθε όχημα  και το smartphone που παρέχεται στους οδηγούς μας επιτρέπουν  την ακριβή ανταλλαγή των πληροφοριών που σχετίζονται με τη διαδρομή  και  την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο της παρακολούθησης των συνθηκών μεταφοράς  (ελεγχόμενη θερμοκρασία)  και της αυτονομίας του οχήματος, την αναμενόμενη ώρα άφιξης, τις ώρες και το στυλ οδήγησης.

Είναι εύκολο να εντοπιστούν στους δρόμους της Γερμανίας  και της όλης της  Ευρώπης με το “εικονικό” λογότυπο  Gebr. Thomaidis GmbH .

Ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης θερμοκρασίας(Συντήρηση/Κατάψυξη)

Κουρτίνες

Διπλού πατώματος

Ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης διπλής θερμοκρασίας

Μεταφοράς container