Για όλους εμάς στην  Gebr. Thomaidis GmbH κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Προσπαθούμε συνεχώς μέσω των συστημάτων μας, των εσωτερικών ελέγχων και των αξιολογήσεων να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ώστε να ανταποκρινόμαστε απόλυτα στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Επενδύουμε στην άριστη επικοινωνία, την έγκαιρη & έγκυρη ροή πληροφοριών προς τους πελάτες μας. ‘’Πείτε τι κάνετε και κάνετε ό,τι λέτε‘’ είναι αυτό που εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας.

Μεταφορές
πελάτες σε όλο τον κόσμο
ιδιόκτητα οχήματα
άτομα προσωπικό

Οι Υπηρεσίες μας

Η αφοσίωσή μας και η εμπιστοσύνη σας μας ωθούν να εξελισσόμαστε και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας.

Γιατι να επιλεξετε εμας.

Σε κάθε μια από τις αποστολές μας, δίνουμε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.  Προσφέρουμε στους πελάτες μας  εξατομικευμένες λύσεις  σε κάθε μεταφορική ανάγκη.

Παρέχουμε  μέσα από την ομάδα μας ένα συγκεκριμένο άτομο επικοινωνίας που χειρίζεται όλα τα θέματα μεταφοράς σας . Σε εμάς θα αντιμετωπίζεστε  ως μοναδικός συνεργάτης,  που πάντα θα φροντίζουμε τις δικές σας ανάγκες.

Η έμπειρη ομάδα μας , το υλικοτεχνικό δυναμικό και η  αφοσίωσή μας στην εξυπηρέτηση πελατών,  μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες  λύσεις  και  μας καθιστούν ως ένα συνεργάτη τον οποίο  μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε.

Γιατι Ξεχωριζουμε.

Θέτοντας στην υπηρεσία σας την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μας , σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις   εξασφαλίζοντάς σας  τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα   σας  με επιτυχία.

Packaging
and Storage
Warehousing
service
Road
Transport
Logistics
Services

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Λειτουργούμε σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέσω  υποκαταστημάτων  που εκμεταλλεύονται την τεχνογνωσία του ομίλου και έναν από τους μεγαλύτερους και πιο τεχνολογικά προηγμένους στόλους

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις λειτουργικές μας μονάδες, δείτε τον χάρτη των υποκαταστημάτων και ανακαλύψτε περισσότερα για τα οχήματά μας, τους τερματικούς σταθμούς και τους χώρους στάθμευσης